Villa Perla di Gentil

De villa ligt aan de Kaya Artiko direct achter het resort Boca Gentil. Aan het begin van de straat is de Van Tweel Supermarkt gevestigd en om de hoek bevinden zich een bushalte en diverse autoverhuurbedrijven.

De villa ligt in de nieuwbouwwijk Vista Royal in Jan Thiel met op loopafstand diverse bekende restaurants op Zanzibar Beach, winkeltjes, casino, fitness- en (water)sportvoorzieningen. Happy Hour op zaterdag bij de bekende beachbar Zanzibar, heerlijk tafelen bij Zest (Beach Grill) of Lazy Sundays bij Papagayo met sushi: alles bevindt zich op loopafstand van Villa Perla di Gentil!

Liever genieten rondom het pooldeck? De grote houten buitentafel en heerlijke sun-loungers bij het zwembad zorgen voor een heerlijk thuis. Vanaf het pooldeck heeft U volledig zeezicht. Geniet van de ondergaande zon in de zee vanuit het infinity-zwembad met daaronder gelegen speelstrand met voetbaldoeltjes, volleybalnet en strandstoelen.

De tuin is volledig ommuurd en de oprit naar de carport is voorzien van een automatische poort te bedienen vanuit de villa. Bezoekers kunnen zich melden via de intercom.

Willemstad

Het centrum van Willemstad (op een kwartiertje rijden), de prachtige zoutpannen, het strand van Mambo Beach en bijvoorbeeld het Seaquarium (Dolphin Academy) zijn met openbaar vervoer of auto prima te bereiken. Naast het resort Boca Gentil bevind zich een winkelcentrum met supermarkt en daarnaast zijn er voldoende voorzieningen op enkele minuten rijafstand bereikbaar en beschikt het naastgelegen resort Livingstone Jan Thiel over een minimarket. Zelfs de meest gebruikelijke boodschappen bij supermarkt of drogisterij zijn hier op het eiland verkrijgbaar. Op het resort is ook een luxe health club. Voor lekker fitnessen of een lekkere beautybehandeling bent U dan ook van alle gemakken voorzien op Boca Gentil! Wilt U nu alvast genieten van een heerlijke massagebehandeling, pedicure- of manicure-verwennerij? Om het hoekje, op het strand Zanzibar, is het heerlijk genieten tijdens een behandeling op het strand! Tip: wel even afspraak maken, het kan er druk zijn!